Doneer een uurtje

Wil jij het Kabanga Ziekenhuis steunen? Dat kan op verschillende manieren! Je kunt vriend van ons worden, je kunt een donatie maken maar je kunt ook letterlijk de handen uit de mouwen steken! Als jij simpelweg een uurtje overwerkt bij jouw werkgever, dan kun je jouw uurloon heel eenvoudig (laten) doneren aan ons! Zo help je ons enorm door slechts een uurtje van je tijd te doneren!

 

Geen verdere consequenties voor werknemers

Voor jou als medewerker heeft het doneren van 'een uurtje' verder geen enkele consequenties. Je hebt een uur overgewerkt en de uitbetaling van dat ene uurtje loopt simpelweg buiten de loonverwerking om. Je ziet er dus ook niks van terug in de loonadministratie. Wil je meer informatie over hoe het doneren van een uurtje precies werkt? Bezoek dan snel onze uitleg-pagina!

 

De voordelen voor een werkgever

Afgezien van het feit dat je als werkgever een goed doel steunt én arbeidsuren terugkrijgt voor het geld, geniet je als werkgever ook van een fiscaal voordeel. Wij zijn namelijk een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). De totale som van de overuren is daardoor als gift aftrekbaar voor zowel de vennootschapsbelasting als voor de inkomstenbelasting. Dit betekent dat het voor elke soort onderneming fiscale voordelen heeft.

  • Kwaliteit zorg verbeteren
  • Vraaggestuurde projecten
  • Lokale economie versterken

Meld je aan om een uurtje te doneren!

Vul onderstaande gegevens in en dan stellen wij jouw werkgever via een email ervan op de hoogte dat je graag een uurtje voor Kabanga wil overwerken. Zelf ontvang je uiteraard ook een bevestigingsmailtje.

Op een andere manier bijdragen

Doe een eenmalige donatie

Maak een eenmalige donatie en zorg er voor dat we met onze verschillende projecten de kwaliteit van zorg binnen het Kabanga Hospital in Tanzania kunnen verbeteren.

Word een vriend

Je kunt ons helpen door vriend van ons te worden. Als vriend doneer je maandelijks een bedrag waarmee wij structureel de kwaliteit van het Kabanga ziekenhuis kunnen verbeteren.

Deze actie word medemogelijk gemaakt door